«Мистецтво жити поруч»

tolerantnistlistchitzal1  16 листопада 2017 р.у Міжнародний День толерантності у читальному залі обласної бібліотеки ім. Островського відбулось засідання дискусійного клубу на тему «Мистецтво жити поруч».

  Захід проходив з метою формування у молоді активної життєвої позиції, що базується на основі визнання універсальних прав та основних свобод людини; залучення присутніх до спільного обговорення проблеми толерантності у світі; виховання спостережливості, уважності до інших людей, здатності бачити і розуміти відмінність іншої людини від себе; сприяння формуванню ціннісних установок на толерантне спілкування.

  У заході взяла участь практичний психолог міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Антоніна Віговська, яка ознайомила молодь з поняттям «Толерантність» та сформувала принципи позитивного відношення до інших людей, налагоджування міжособистісних стосунків. Психолог продемонструвала учасникам заходу відео на тему толерантності, відбулося його жваве обговорення. Учням було запропоновано декілька вправ для того, щоб практично пояснити, що означає бути толерантним в сучасному світі.

  Під час заходу відбулась презентація книжкової виставки «Мистецтво жити поруч».

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*