Першочергове завдання Ізяславського РЦСС – якісне надання соціальних послуг

изображение_viber_2020-12-17_18-45-1217 грудня 2020 року фахівцями Ізяславського районного центру соціальних служб здійснено виїзд в с. Михля з метою надання соціальних послуг у сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку Ізяславського РЦСС.

Виїздом охоплено 4 сім’ї:

– сім’я, у якій дитина перебуває під опікою;

– 2 родини, у які повернуті діти після відібрання та перебування у закладі інституційного типу;

– сім’я, щодо якої прийнято судове рішення про повернення у родину дитини після відібрання.

У відвіданих сім’ях надано консультації щодо створення належних умов для проживання неповнолітніх дітей, забезпечення їх сезонним одягом та взуттям, продуктами харчування відповідно до віку, засобами розвитку, задоволення базових потреб дітей. Також  дітям із зазначених сімей надано подарунки, які Ізяславському центру соціальних служб надали діти Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 під час проведення благодійної акції «Добрі справи від Святого Миколая».

изображение_viber_2020-12-17_18-45-20Фахівцями Центру відвідано Михлянську ЗОШ І-ІІІ ст. та фельдшерсько-акушерський пункт  з метою збору повної та всесторонньої інформації про дітей, які виховуються в сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах. Також проведено інформаційно-просвітницьку роботу щодо створення та функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу як альтернатива влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*