Подаруй дитині радість!

IMG_20201214_140340День Святого Миколая – один із найсвітліших і найрадісніших свят. З його приходом кожна людина сподівається на диво та здійснення заповітних мрій. Адже, окрім подарунків, свято Миколая приносить у кожну оселю радість, надію, любов. І всі дорослі мають подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітей.

Та найбільшої уваги та турботи потребують діти, які залишились без батьківської турботи, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають обмежені фізичні можливості, виховуються у малозабезпечених та неповних родинах тощо.

У переддень свята Святого Миколая до Ізяславського районного центру соціальних служб завітали учні 3-го класу Ізяславської ЗОШ І-ІІІ № 1 із подарунками, які були зібрані в результаті проведення благодійної акції «Добрі справи від Святого Миколая»: пазлами, розмальовками, книжечками, розвиваючими іграшками та ін. Діти від щирого серця поділилися із соціально незахищеними дітьми своїм сердечним теплом, радістю, бажанням творити добро ближньому.

изображение_viber_2020-12-17_18-45-27Також завдячуючи благодійній допомозі, наданій дітьми, батьками, адміністрацією Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., № 2, ліцей» ім. О. Кушнірука, в рамках проведення акції «День доброго ангела» Ізяславському центру соціальних служб було надано сезонний одяг, іграшки, засоби розвитку.

Напередодні дня Святого Миколая працівниками Ізяславського районного центру соціальних служб під час відвідування сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах (малозабезпеченим, багатодітним сім’ям з дітьми, одиноким матерям) передано іграшки, книги, розвиваючі ігри, канцелярське приладдя, одяг та взуття.

Ізяславський районний центр  соціальних служб  висловлює щиру подяку дітям, батькам, вчителям, педагогічним колективам навчальних закладів  за турботу, розуміння, бажання творити добро для дітей і людей, які потребують допомоги і підтримки ближнього.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*