«Подаруй дитині радість…»

IMG_20171215_143556  День Святого Миколая – один із найсвітліших і найрадісніших свят. З його приходом кожна людина сподівається на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій. Адже, окрім подарунків, Він приносить у кожну оселю радість, надію, любов. І всі дорослі мають подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до прадавніх традицій.

IMG_20171215_143406  Та, мабуть, найбільшої уваги та турботи потребують діти, які соціально не захищені, без батьківської турботи, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають інвалідність, виховуються у малозабезпечених та неповних родинах.

  Перед день свята Святого Миколая до Ізяславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали діти Ізяславської ЗОШ І-ІІ ступеню №4 ім. В. Кобернюка із результатами акції «Подаруй дитині радість…» яка відбувається щорічно у даному навчальному закладі.

IMG_20171215_143618  Вся школа долучилася до збору дитячих іграшок, книжок. Майже 100 маленьких сердець готові були ділитися із соціально незахищеними дітьми своїм сердечним теплом, радістю, бажанням творити добро ближньому. Напередодні дня Святого Миколая працівниками РЦСССДМ близько 50 дітям із сімей у складних життєвих обставинах були передані іграшки, засоби розвитку, книги.

  Адже творити добро –  так просто…

  Нібито це маленькі вчинки, які не потребують матеріальних затрат та значних зусиль, але ціна їх надзвичайно висока. Бо саме це – найбільший показник гуманності та людяності.

  Ізяславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру подяку всьому шкільному колективу – дирекції, педагогам, дітям – всім хто долучився до акції «Подаруй дитині радість…».

Нехай не міліє душі криниця

І зорі посміхаються з небес…

Любов’ю повниться  серця світлиця…

І радість наповнює дишу без меж.

IMG_20171218_091953Exif_JPEG_420

За матеріалами Ізяславського РЦСССДМ

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*