Помічники Святого Миколая привітали кам’янецьких дітей

сім'я1  У свято дня Святого Миколая усі дорослі намагаються стати його помічниками, подарувавши свято дитині. У цей день у місті Кам’янці-Подільському панує атмосфера дива та казки. І традиційно у це світле свято Кам’янець-Подільський коледж будівництва, архітектури та дизайну (директор – Надія Сільченко) та Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Юлія Побережна) проводять благодійно-вітальну акцію «Твори добро разом із святим Миколаєм!».

сім'я2  Вже четвертий рік поспіль студенти коледжу виявляють ініціативу щодо проведення спільної з Кам’янець-Подільським міським Центром акції, метою якої є надання благодійної допомоги сім’ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.

  До дня св. Миколая волонтерський загін коледжу «Крок на зустріч» приготував продуктові та подарункові набори для 30 дітей з 12 сімей.

Миколай  Цього року до акції залучився і волонтерський загін коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету (директор – Олена Чубайко) – його студенти привітали 11 дітей з 7 сімей.

  Для малечі ж особливу радість принесло спілкування з помічниками св. Миколая – діти розповідали про те, як вони вели себе продовж року, якими вони були слухняними, а також натхненно читали вірші.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*