Практична соціальна допомога під час війни

20220422_084350Війна має нищівний вплив на невинних людей, які платять за агресію своїм життям, будинками і безпекою…Людям доводиться переміщуватися, і в результаті їм доведеться шукати притулку в інших країнах. Соціальні працівники по всій Європі також відіграють ключову роль у підтримці людей у відновленні їхнього життя. Європейська та Східно-Європейська асоціації шкіл соціальної роботи  просять надати життєво важливу підтримку для тих, хто працює у сфері соціальної роботи, охорони здоров’я та соціального забезпечення в Україні.

21квітня 2022 року працівники Хмельницького обласного центру соціальних служб взяли участь у навчаннях за участі Європейської та Східно-Європейської асоціації шкіл соціальної роботи, якою було започатковано ініціативу «Підтримка й солідарність соціальної роботи з колегами в Україні».

На даних навчаннях спільно з викладачами Національного університету «Києво-Могилянська академія»,Факультета соціальних наук i соціальних технологій, Кафедрою Школа соціальної роботи ім. В. І. Полтавця обговорюються поточні потреби і проблеми соціальних працівників – практиків, освітян, та можливості допомоги в умовах війни на тему: “Проведення соціальної роботи в умовах війни”.

26-27 квітня 2022 року відбудеться другий етап навчань на тему: “Проведення соціальної роботи з жінками, які пізнали зґвалтування”участь в яких візьмуть тільки соціальні працівниці та фахівчині із соціальної роботи.

 

 

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*