Проведено засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству у сім’ї та протидії торгівлі людьми при Ізяславській міській раді

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради

зображення_viber_2023-12-11_08-49-04-891Днями в приміщенні КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської під головуванням заступника міського голови Лесі Божко ради відбулося засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Ізяславської міської ради.

У засіданні взяли участь представники відділу поліцейської діяльності          № 2 Шепетівського районного управління поліції ГУ НП в Хмельницькій області, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», відділу «Служба у справах дітей»,  Ізяславської міської ради, Ізяславського відділу Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості, відділу управління соціального захисту населення Шепетівської райдержадміністрації, відділу соціального захисту населення Ізяславської міської ради.

На засіданні Координаційної ради підбито підсумки проведення щорічної Всеукраїнської акції  «16 днів проти насильства» в Ізяславській територіальній громаді. Суб’єкти соціальної роботи, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашнього насильства та насильства за ознакою статі на території Ізяславської громади, повідомили про результати проведення акції, заходи, які здійснювались у ході проведення акції.

Також заслухано особу, яка вчинила домашнє насильство психологічного характеру. Надано рекомендації та проведено профілактичну бесіду щодо недопущення повторних випадків вчинення насильства у родині.

За результатами проведення Координаційної ради прийнято відповідні рішення.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*