Сім’я без насильства

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради

зображення_viber_2023-12-08_10-12-10-431Провідним фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради  Юлією Потюк проведено групову консультацію на тему: «Сім’я – без насильства» в Ізяславському відділі Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості. Участь у консультації взяли особи, які перебувають на обліку центру зайнятості з приводу безробіття.

Присутні на реальних прикладах отримали інформацію про те, як проявляється домашнє насильство, яким чином ми можемо зрозуміти, що по відношенню до нас вчиняється домашнє насильство. Роз’яснено відповідальність осіб за вчинення насильницьких дій.

Особливу увагу приділено розгляду питанню щодо можливого збільшення рівня домашнього насильства, особливо після повернення з фронту травмованих українських військових. Тому надзвичайно важливо ставитися з розумінням до осіб, які беруть участь у воєнних діях.

Учасники групової консультації отримали роздатковий матеріал з питань домашнього насильства, його видів, організацій та « гарячих ліній», куди можна звернутися, якщо Ви чи Ваші близькі стали жертвою насильства.

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*