Проведено цільовий рейд

Сучасні сім’ї різноманітні, і від того, в якій родині живе дитина, залежить, яким змістом наповнюється процес формування її особистості. Першоджерелом усіх негараздів, які трапляються з дитиною, є неблагополуччя сімей. Саме з метою  виявлення сімей, які потрапили у важкі життєві обставини та захисту прав та інтересів дітей проводяться цільові рейди в села району. Такий рейд в село Крупець Славутського району  проведено 5 квітня 2016 року працівниками Славутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та служби у справах дітей райдержадміністрації.

Цього разі працівники завітали до 3 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах внаслідок низького виховного потенціалу та відсутності навичок ведення домашнього господарства.

При відвідуванні сімей встановлено, не усіма батьками створено належні санітарні умови для проживання дітей. Тому, за результатами обстеження з двома батьками проведено бесіду щодо відповідальності за виховання, навчання і розвиток дітей, проінформовано про негативні наслідки вживання алкогольних напоїв. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*