Проведено інформаційно-просвітницькийзахід «Добре серце»

smart

smart

Зробити дитину щасливою дуже просто. Досить буде подарувати їй любов, турботу та гідне виховання. В існуючих нині в Україні соціально-економічних умовах значна кількість українських сімей потребує соціального захисту і допомоги, які тією чи іншою мірою надаються державними та громадськими організаціями.

22 червня 2021 року в приміщенні комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» відбувся інформаційно- просвітницький захід «Добре серце» для багатодітних сімей, сімей з дітьми соціальної групи ризику та дітей, які повернулись до сімей із закладів інституційного догляду.

smart

smart

Організатори заходу –  фахівці із соціальної роботи центру надання соціальних послуг спільно із представниками ГО «Друге дихання»подарували дітям рюкзаки, іграшки, розвиваючі ігри.  А ще  – частинку щедрого серця, тепла, доброти та уваги. Під час проведення заходу діти мали змогу познайомитись  з однолітками, поспілкуватись, взяти участь у конкурсі «Малюнок на асфальті», пригоститись солодощами.

smart

smart

В атмосфері доброзичливості, позитивного настрою та готовності батьків до подальшо їспівпраці організаторами заходу проведено консультування щодо виконання батьківських обов’язків, організації з містовного дозвілля дітей в періодлітніх канікул, оформлення державних соціальних допомог сім’ям з дітьми. В цей же день розпочала свою роботу «Мамина школа», метою діяльності якої є формування навичок відповідального, усвідомленого батьківства. Основними питаннями, які плануються висвітлювати в ході діяльності «Маминої школи» є   навчання виконанню ролі батьків у створенні  умов для повноцінного розвитку дитини, ознайомлення із особливостями розвитку дитини на різних вікових етапах, цільового використання коштів та інших питань, спрямованих на підготовку батьків для ефективного виконання батьківських  обов’язків.

З величезною вдячністю до проведеного заходу поставилися батьки дітей. А посмішки на обличчях дітей-  що може бути кращим для дорослих!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*