Про здійснення соціального супроводу сімей

IMG-475184cdef186e9e441b0295edd3d551-V  17 грудня 2018 року за головуванням Попадіної Заряни Володимирівни, заступника голови райдержадміністрації, відбулося засідання районної Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобіганню насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

  На порядок денний винесено питання здійснення соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

  Директор Деражнянського районного центру слоціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Галина Березюк, проаналізувала участь усіх суб’єктів соціальної роботи із сім’ями у здійснення соціального супроводу та результати здійснення соціального супроводу. Відповідно було прийнято рішення щодо припинення соціального супроводу 5 сімей, в яких виховується 12 дітей, з досягненням позитивного результату та продовження супроводу 5 сімей, в яких виховується 14 дітей.

  Обговорено проблеми та шляхи подолання складних життєвих обставин 3 нововиявлених сімей, в яких виховується 6 дітей, що потребують комплексної допомоги шляхом здійснення соціального супроводу.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*