Психологом Центру соціальних служб проведено тренінгове заняття в оздоровчому комплексі «Чайка»

чайка2  12.07.2018 року психологом Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любов’ю Панчук проведено тренінгове заняття для дітей 9-11 років у дитячо-юнацькому оздоровчому комплексі «Чайка» на тему «Сильна родина – міцна Україна».

  З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Сім’я – джерело любові, поваги, солідарності і прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя сім’ї – ось мірило розвитку і прогресу країни.

  Міцна родина, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу, а дружна сім’я – традиційна запорука й головна умова успішності українця. Завдяки родині міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

  Мета тренінгового заняття: виховувати шанобливе ставлення до старших членів сім’ї, донести до дітей про важливість родинних зв’язків, пам’ятати своє родове коріння та виховувати у них любов до своїх родин та повагу до сімейних традицій.

  Учасники із задоволенням виконували різноманітні вправи, акцентували увагу на важливості дружелюбної атмосфери та підтримки в родинах.

  Захід відбувся в рамках проведення інформаційно-просвітницької виїзної акції міського та обласного Центрів зайнятості за участі Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

чайка3 чайка4 чайка5 чайка6

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*