Про засідання комісії з питань захисту прав дитини у м. Кам’янці-Подільському

f84a1144faeb038dda6e0ac44adb76a9_XL  12 липня відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Кам’янець-Подільської міської ради. На розгляд комісії було винесено 11 питань в інтересах дітей та прийнято рішення згідно з чинним законодавством. Щодо 2 сімей матеріали підготовлені Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  Зокрема, п’ятеро дітей з багатодітної сім’ї, де батьки не виконують своїх обов’язків з виховання, взято на облік служби у справах дітей як таких, що опинилися в складних життєвих обставинах. Батьків буде притягнуто до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків, сім’ю передано під соціальний супровід Кам’янець-Подільському міському Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

  Двох матерів попереджено про відповідальність за виховання і навчання дітей. Одинокій, багатодітній матері рекомендовано пройти з малолітніми дітьми психолого-медико-педагогічну консультацію та вирішити питання щодо подальшого навчання дітей. Сім’ю передано під соціальний супровід Кам’янець-Подільському міському Центру СССДМ.

  Відповідно до рішення комісії, на розгляд виконавчого комітету буде винесено пропозиції про визначення місце проживання трьох малолітніх дітей з матерями.

  Розгляд чотирьох заяв перенесено на чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини у зв’язку з неявкою сторони по справі.
Також затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*