Підсумки акції “Готуємо дітей до школи”

MyCollages  Традиційно, протягом серпня, Деражнянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводив в районі благодійну акцію “Готуємо дітей до школи” з незмінною метою – допомогти соціально незахищеним сім’ям в підготовці дітей до нового навчального року.

  В рамках акції залучено допомогу від різних благодійників.

  Магазини “Офіс-центр” та “Чайка” передали центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 20 подарункових сертифікатів на загальну суму 2000 гривень.  Ви потішили яскравими зошитами, ручками та іншими учнівськими “потрібностями” 28 школяриків. Про такі яскраві речі вони могли тільки мріяти.

MyCollages (3)  Благодійний фонд “Милосердя” та громадські організації, які до нього входять: ГО “Хмельниччина без сиріт” та ГО “Добрі люди” з подарунками відвідали 7 багатодітних родин, в яких виховується 27 дітей. А 18 школяриків з цих сімей зустріли Свято знань у нових шкільних формах, з новенькими рюкзаками, повними шкільного приладдя. Також фонд передав центру близько півтони речей, які були у вжитку: теплий одяг і взуття, шкільні форми, рюкзаки та канцелярське приладдя, іграшки, посуд та багато інших потрібних речей. Отримати їх  змогли близько півсотні сімей.

MyCollages (1)  Хмельницький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді передав допомогу для однієї багатодітної сім’ї.

  Прикро, що долею наших дітей опікують, переважно, жителі Хмельницького. Лише три родини з Деражні долучилися до акції.

  Дякуємо родині Ірини А. Передані Вами речі стали в нагоді трьом хлопчикам з багатодітної родини, в якій батько інвалід.

  Безмежну вдячність висловлюємо родині Ольги К. Крім дитячого одягу, ця родина надала двом сім’ям, в яких матері є особами з числа дітей-сиріт, продукти, меблі та предмети побуту. Доля послала Вас у дуже потрібний момент. Дякуємо родині Антоніни Т., яка зголосилася надати цим родинам житло.

MyCollages (2)  Ваша спонсорська участь подарувала справжню радість і дітям, і їх батькам.

  У нас виростають діти, і залишається багато ще добротного одягу та взуття, ми оновлюємо меблі і посуд. Багато речей, які ми, накопичуємо у гаражах та горищах, чи то, просто, викидаємо на смітник, могли б стати в нагоді не одній родині.

  Деражнянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, у п’ятницю – з 8.00 до 16.00 за адресою: м. Деражня вул. Миру, б. 13 (адмінбудинок), кабінети 312, 406 (ліве крило) приймає речі, які були у вжитку.

  Хай не вичерпується Ваше милосердя і чуйне ставлення до людей, які потребують допомоги! Здоров’я і достатку Вашим родинам, успіхів і процвітання Вашого бізнесу.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*