У м. Кам’янці-Подільському завершилася акція «Готуємо дітей до школи»

дитина  Цього року 114 дітей з 50 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, і перебувають у дуже скрутному матеріальному становищі, отримали допомогу до нового навчального року.

  Щорічну благодійну акцію проводив Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки міського голови Михайла Сімашкевича. Нову шкільну форму, одяг, взуття та канцтовари на суму на 57,88 тис. грн. надали магазини «VALIMARK», «Марсель», «Дитячій та підлітковий одяг», магазин, який бажав залишитись невідомим, а також Хмельницький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Окрім цього, сім’ї отримали вживаний одяг та взуття від багатьох небайдужих кам’янчан.

  Діти та дорослі члени сімей висловлюють слова вдячності усім небайдужим за безкорисну  допомогу, адже усі речі були особисто передані сім’ям. Завдяки наданій благодійній допомозі діти та підлітки отримали можливість підготуватися до нового навчального року та відчути радість зустрічі зі школою.

колаж речі2колаж діти4

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*