Підтримка громадських ініціатив переселенців у м. Кам’янці-Подільському

26 січня Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів другу у 2016 році групу взаємопідтримки для сімей з числа вимушених переселенців зі Сходу України та АР Крим.

За ініціативи громадської організації «Об’єднання переселенців України в м. Кам’янець-Подільський» під час роботи групи були підняті важливі питання щодо участі переселенців Кам’янця-Подільського у нових програмах та грантах соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб.

Також, учасники обговорили можливість участі бажаючих у безкоштовному навчанні для отримання реальної можливості започаткування власної самозайнятості у рамках проекту «Стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад у розвитку мікропідприємництва» за підтримки представництва Міжнародної організації з міграції в Україні.

«За цей рік ми зрозуміли, що Кам’янець-Подільський унікальне місто. І таким місто роблять зусилля усіх його жителів: від міського голови до простих кам’янчан. – зазначили учасники заходу. –  Завдяки конструктивному діалогові зі всіма структурами міста, ми маємо можливість розвиватися та бути ресурсом для кам’янецької громади».

 

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*