Підтримка сімей вимушених переселенців в Кам’янці-Подільському

3 листопада 2016 року у приміщенні Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Юлія Побережна) відбулася чергова група взаємопідтримки вимушених переселенців зі Сходу України та АР Крим. Традиційно на зустріч було запрошено представників установ та організацій міста Кам’янця-Подільського для того, щоби люди мали змогу у невимушеній бесіді отримати відповіді на важливі для них запитання та  корисну інформацію.

В цей раз були запрошені працівники Департаменту соціального захисту населення: начальник відділу соціальних гарантій, компенсацій та у справах сім’ї – Ольга Лозінська та головний спеціаліст відділу – Тетяна Заянчуковська. Спеціалісти висвітлили актуальні для переселенців питання порядку перевірки місця проживання внутрішньо переміщених осіб та порядку оформлення житлової субсидії по договору оренди житлового приміщення.

Начальник відділу активної підтримки безробітних міського центру зайнятості, Наталія Семенюк, ознайомила присутніх з можливістю проходження навчання в рамках проекту МОМ «Стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад у розвитку мікропідприємництва».

Про можливість проходження тренінгу «Активні громадяни» від Британської Ради щодо реалізації проекту молоддю з числа внутрішньо переміщених осіб – інформувала заступник завідувача відділу молоді та спорту департаменту гуманітарної політики, Лілія Шкира.

Діти ж у цей час із задоволенням прийняли участь у майстер-класі по виготовленню виробів у техніці торцювання, який провели для них волонтери Центру з числа студентів Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка.

Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дякує усім соціальним партнерам за тісну співпрацю, завдяки якій докладаються усі зусилля, щоби сім’ї переселенців почувалися «своїми» у нашому місті!

Наступна група взаємопідтримки відбудеться у грудні.

Всіх бажаючих долучитись до роботи групи міста Кам’янця-Подільського просимо слідкувати за оголошеннями у соціальній мережі «Facebook» на сторінці «Центр соціальних служб».

Контакти: телефони 91429, 067 2793088.

%d0%b3%d0%b2%d0%bf_%d0%b2%d0%bf%d0%be %d0%b4i%d1%82%d0%b8

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*