Робота з протидії насильства в сім’ї у м. Кам’янці-Подільському

З початку року спеціалістами Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) проведено роботу з 56 сім’ями, члени яких зазнали насильства.

В порівнянні з минулим роком (140 сімей) ця цифра значно менша. Але,  ця динаміка не обов’язково свідчить про позитивні зміни. Адже люди можуть замовчувати свої проблеми і терпіти знущання зі сторони інших.

Жити поряд з людиною, яка здатна на насильство – небезпечно для фізичного та психічного здоров’я. Ніхто не заслуговує бути об’єктом насильства. Всі причини, що виправдовують застосування сили – є надуманими. Адже:

  • стан алкогольного сп’яніння,
  • стрес чи сварка,
  • ревнощі чи страх перед розірванням стосунків iз партнером,
  • переживання, пов’язані з розлученням,
  • невірність чи відмова у статевій близькості

не дають право на насильство!

Якщо насильство почалося, то само по собі воно не припиниться.

Якщо у Вашій сім’ї виникла реальна дія або загроза зумисного фізичного, сексуального, психологічного чи економічного впливу, примусу з боку одного члена сім’ї по відношенню до іншого з метою контролю, залякування або задоволення своїх потреб, звертайтесь за кваліфікованою допомогою та підтримкою до спеціалістів Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Не замовчуйте свої проблеми!

Ми знаходимось за адресою: вул. Шевченка, 26, м. Кам’янець-Подільський, тел. (03849) 9-14-29.

%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%bb%d1%8f

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*