У Кам’янці-Подільському попереджують про ризики нелегальної трудової міграції

З метою інформування безробітної молоді про ризики нелегальної трудової міграції, 7 вересня 2016 року відбувся спільних захід Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості та Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – семінар на тему: «Нелегальна трудова міграція: ризики та небезпеки».

В ході заняття провідний спеціаліст Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Віталій Поліщук, проінформував присутніх про ризики нелегальної трудової міграції, алгоритм дій при пошуку роботи за кордоном та про те, як убезпечити себе від нечесних рекрутингових фірм.

Такі заходи є надзвичайно актуальними, адже велика частина молодих людей обирає нелегальний шлях працевлаштування за кордоном. Нажаль, часто це призводить до того, що велика кількість молоді стає жертвами торгівлі людьми.

По завершенню заняття спеціаліст відповів на запитання, які виникли в присутньої молоді. Подібні спільні заняття центру зайнятості та Центру соціальних служб будуть проводитись і надалі. 

img_9363 img_9367

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*