Робота служби соціальної підтримки сімей

  12 жовтня 2017 року Деражнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд у Коричинецьку сільську ради.

  Спільно з сільським головою Тетяною Чорною відвідано різні категорії сімей. Перевірено їх готовність до зимового періоду: наявність дров та сезонного одягу у дітей. Проведено профілактичні бесіди у сім’ях, в яких має місце насильство.

Exif_JPEG_420  Особлива увага була приділена молодій сім’ї осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, які днями повернулися з пологового відділення з новонародженим дитям. Молодим батькам надано рекомендації з приводу догляду за новонародженою дитино, консультації щодо оформлення допомоги при народженні дитини, її цільового та раціонального використання. Приємно було бачити, що молоді батьки не лише уважно слухали рекомендації, а й самі багато запитували.

Exif_JPEG_420  І хоч сільська рада постійно контролює ситуацію в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, все ж є одна сім’я, яка ухиляється від належного виконання батьківських обов’язків та ігнорує, при цьому, будь-які рекомендації як соціальної служби, так і місцевого самоврядування. Тому подальше рішення відносно батьків будуть приймати правоохоронні органи.

 

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*