Робота «Школи відповідального батьківства» у місті Кам’янці-Подільському

Щотижня, по середах та п’ятницях, психолог Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Віталій Поліщук, спільно з лікарем акушер-гінекологом, Олесею Мельник, проводять заняття для майбутніх батьків у Перинатальному центрі міста Кам’янця-Подільського. Заходи проходять у «Школі відповідального батьківства», у рамках реалізації спільного шведсько-литовсько-українського проекту «Становлення особистості дитини».

Так, 27.01.2017 відбулося чергове заняття для вагітних жінок та їх чоловіків.

План заняття передбачає спільну роботу жінок з чоловіками щодо  особливостей перебігу пологів, переваг та технік грудного вигодовування, методів стимуляції  лактації, особливостей догляду за новонародженою дитиною.

Також, окремо від дружин, чоловіків, які виявили бажання бути присутніми під час пологів, психолог ознайомлює із перевагами та алгоритмом їх дій при партнерських пологах та методами  знеболення під час переймів. Чоловіки, які раніше вже приймали участь у пологах, охоче діляться своїм досвідом та висловлюють впевненість у важливості народжувати разом з дружинами.

 Зазвичай, зустріч завершується запитаннями від чоловіків та відповідями спеціалістів.

Робота «Школи відповідального батьківства» триває. Заняття проводяться у кожну середу та п’ятницю о 13.00. Запрошуємо майбутніх батьків міста Кам’янця-Подільського на заняття.

вагiтнi

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*