Розпочалось навчання з підготовки кандидатів у сімейні форми виховання

У Хмельницькому обласному центрі соціальних служб розпочалося  навчання для 1706610513434патронатних вихователів, прийомних батьків і усиновлювачів, опікунів/піклувальників.

Тетяна Власюк, директорка обласного центру соціальних служб, відкриваючи запланований захід для потенційних батьків, щиро подякувала присутнім за рішучість. Адже прийняти обездолену дитину в сім’ю – важливий крок і висвітлення власного розуміння значної події.

Також, дещо зазначивши про різні форми виховання, посадовиця представила сертифікованих тренерок, котрі надаватимуть спеціальні знання «батьківській команді» – це Тетяна Яцух та Наталія Гонта.

Слід зазначити, під час тренінгів, учасники вивчатимуть теми, що стосуються1706610351719 питань розвитку прийомних дітей, подолання наслідків втрат.  Крім того, кандидатам у1706610274150 батьки говоритимуть про основи виховання дитини, котра прийде в родину із закладу інституційного догляду…  А, головне, протягом запланованих занять присутнім передаватимуть спеціальні знання, які допоможуть родині долати труднощі у спілкуванні з дитиною.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*