Співпраця в інтересах молоді у місті Кам’янці-Подільському

3 жовтня 2016 відбулася чергова спільна робоча нарада працівників Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Юлія Побережна) та Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області (начальник – Ігор Беспалий)  з питань ресоціалізації дітей та молоді, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі.

Під час наради підведено підсумки роботи з дітьми та молоддю за 3 квартал, проведено взаємозвірку відносно неповнолітніх осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, які перебувають на обліку.

Станом на 03.10.2016 на обліку інспекції перебуває 123 особи молодіжного віку та 3 неповнолітніх, притягнутих до відповідальності. Протягом 1-3 кварталів за направленням інспекції до Центру звернулося 39 осіб молодіжного віку та 2 неповнолітніх.

Цього разу на нараді значну увагу було приділено здійсненню заходів, спрямованих на формування та закріплення здорового способу життя, профілактику вживання алкоголю та інших психотропних речовин. Адже питома вага протиправних дій вчиняється молоддю у стані алкогольного сп’яніння.

Центр надав інспекції для розповсюдження серед осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, соціально-рекламну продукцію з профілактики негативних явищ та популяризації здорового способу життя.

%d0%ba%d0%bf%d0%bc%d1%86%d1%81%d1%81%d1%81%d0%b4%d0%bc_%d0%ba%d0%b2i_2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*