Ти-здатен на диво!!!

До дня Святого Миколая, Новорічних та Різдвяних свят протягом останніх чотирьох років обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  проводиться благодійна акція «Ялинка бажань».

Метою акції є збір подарунків для дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітних, малозабезпечених сімей, дітей, які виховуються одним з батьків, сімей учасників АТО, переселенців, дітей з особливими потребами. Листи з побажаннями, написані дітьми, прикріплюються до новорічної ялинки.

Цьогоріч акція проводитиметься з 15 по 28 грудня у приміщенні ТРЦ «Оазис».

Просимо Вас, проявити милосердя, допомогти дитині повірити у диво, завітавши до торгівельного центру разом з колегами, сім’єю, друзями та втілити в життя довгоочікувану дитячу мрію. Ваші подарунки будуть передані кожній дитині особисто волонтерами центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Дякуємо за розуміння і сподіваємось на те, що разом ми зможемо принести радість в домівки тих дітей, які цього дуже потребують, але за різних обставин позбавлені такої можливості.

Щиро вітаємо Вас та Ваші родини з наступаючими святами, бажаємо міцного здоров’я, злагоди, благополуччя, побільше радості та теплих почуттів, добробуту тапроцвітання!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*