У Кам’янці відбувся фестиваль «В очікуванні дива»

  19 червня у місті Кам’янці-Подільському відбувся міні-фестиваль для майбутніх батьків «В очікуванні дива» до Дня батька.

  Організаторами заходу виступили Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Кам’янець-Подільський перинатальний центр.

  Цього року, 16 червня, вперше в Україні офіційно відзначається День батька. Організатори запросили на новий та неординарний захід, присвячений цьому дню, представників різних установ, закладів та підприємств. Проте, головними гостями та дійовими особами на святі стали вагітні жінки та їх чоловіки.

  Привітання від міської влади передала керуюча справами виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради, Яна Мельничук. Як керівник, та просто мама, Яна Сергіївна привітала започаткування такого потрібного заходу та передала вітання  від міського голови.

  У рамках міні-фестивалю працювало багато локацій:

  • «Тато, що народжує» – міні-лекторій з питань партнерських пологів, консультації практикуючого психолога та лікаря акушер-гінеколога;
  • «Мама має право» – консультування з юридичних питань та оформлення соціальних допомог у рамках спільного проекту Департаменту охорони здоров’я ХОДА та Головного територіального управління юстиції Хмельницької області «Мама має право»;
  • «Оздоровчий масаж» – майстер-клас з масажу для вагітних жінок;
  • «Карапуз» – наочна інформація про одяг для немовлят, вимоги до нього, та правильний його підбір, а також основи масажу для немовлят;
  • «LAMBRE» – консультування з питань краси та догляду засобами натуральної сертифікованої косметики для всієї сім’ї;
  • «Боді-арт» – невеличкий малюнок на різних частинах тіла;
  • «Фото-зона «Веселка» – фото у надихаючій фото-зоні.

  По завершенню учасники із задоволенням взяли участь у веселих конкурсах та у безпрограшній лотереї, призи для якої надали: мережа аптек «D.S.», управління юстиції Хмельницької області, кампанія «LAMBRE» та агенція «Веселка».

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*