У м. Кам’янці-Подільському молодь готують до сімейного життя

01  За даними Держкомстату, на 295 тисяч укладених шлюбів в Україні припадає 130,7 тисяч розлучень. Тобто розлучаються 44,3% подружніх пар. А якщо взяти до уваги цивільні шлюби, які також розпадаються, то рівень розлучень в Україні, за даними фахівців, сягає 61%. Тобто, розпадається більш як половина пар. Це найвищий показник у Європі, за даними Євростату. Пік розлучень, кажуть соціологи, припадає на перші роки подружнього життя – від 3-х місяців до півтора року.

02  19 квітня волонтери Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели для своїх однолітків тренінгове заняття на тему: «Підготовка молоді до сімейного життя». Вчились, взнавали щось нове, здобували навичок. Адже готовність до шлюбу і сімейного життя передбачає не лише бажання закоханих постійно бути разом, а й відповідальність і серйозні зобов’язання. І щоби очікування та теоретичне бачення сім’ї співпадало з реальністю – до майбутнього сімейного життя необхідно готуватись.

До відома.

  Щоби стати слухачем «Школи волонтера» потрібно мати бажання та звернутися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Шевченка, 26, тел. 9-14-29.

03 04 05 06

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*