Як розпізнати насильство в сім’ї та жорстоке поводження з дітьми

DF84D196-BD6E-44F3-BD26-DFC50C738D2F25.11.2022р. у Хмельницькому ВПУ 25 провідний психолог міського центру соціальних служб  Джал Антоніна провела для учнів  відеолекторій на тему “Як розпізнати насильство в сім’ї та жорстоке поводження з дітьми”. 
Цей захід розпочинає загальноукраїнську подію “16 днів проти насильства”. 
Одним із показників соціальної зрілості суспільства є ставлення до дітей, адже діти – майбутнє кожної країни. В суспільстві, що зорієнтоване на високі загальнолюдські цінності, не можуть бути терпимі прояви жорстокого поводження з дітьми.
Проблема насильства над дітьми стосується 
кожного громадянина суспільства, яке не повинно виявляти нерішучості
у боротьбі з цим соціальним злом. Такі заходи дають інформацію завчасно, поки учні ще не є батьками і можуть сформувати правильні уявлення та звички щодо теми насильства у всіх проявах. Це допоможе їм правильно виховувати майбутніх власних дітей, навіть якщо вони самі зазнавали насильства в дитинстві. 
Учні переглянули відеоматеріал по темі, задавали запитання, дискутували, обговорювали історії з  власного досвіду. Отримані знання обов’язково стануть їм у нагоді. Також учні отримали інформацію про послуги, які надаються в міському центрі соціальних служб.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*