«Благодійна ялинка 2016»

Новий рік – це час, коли кожен з нас чекає на диво та вірить у здійснення бажань. А для малечі це, ще й зустріч з Дідом Морозом, який для кожного має подарунок та добре слово. Хоча дорослі не вірять в його існування, малеча все одно знає, що він існує і обов’язково завітає до свята.

21 грудня 2016 року на базі загальноосвітньої ЗОШ селища Дунаївці  було організовано та проведено благодійну ялинку для діток, які виховуються в сім’ях, що перебувають в складних життєвих обставинах. У даному заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Рудик А.В., заступник селищного голови, начальник відділу освіти Гіджеліцька Л.Ф., директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Босакевич О.Л. Кожен з запрошених в свою чергу привітали присутніх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

         Заходом було охоплено більше 170 діток пільгових категорій, мешканців Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади. Разом з казковими персонажами завітали на святковий ранок Дід Мороз, Снігуронька та Баба Яга, які також  вітали малечу з наступаючими святами, гралися в розважальні ігри, загадували загадки, співали разом з дітьми новорічні пісеньки та водили хороводи біля  ялинки. Радості дітей не було меж, особливо цікавими для малюків були естафети та рухливі ігри, кожен учасник яких отримав цікавий подарунок.

Після концертної програми усім присутнім на святі дітям було вручено  солодкі новорічні подарунки від організаторів та благодійників. А для усіх присутніх на святі дорослих найкращим подарунком  став веселий дитячий сміх.

Ми щиро вдячні всім небайдужим людям, за розуміння та підтримку  в організації та проведенні благодійної ялинки, а саме: голові Дунаєвецької селищної  об’єднаної територіальної громади Камінському А.П., приватному підприємцю Ясінському І., дирекції, педагогам, учням – волонтерам  селищної ЗОШ (Музикорижко Вероніці, Катеринко Владиславу, Грушкевич Дарії, Колісник Діані, Антонюк Марії, Івасик Ірині, Сліпащуку Максиму, Дженджелею Дмитру, танцювальному колективу «VIP», виконавцям пісень Саврацькій Анастасії та Шкапоїд Анні).

Дитячі посмішки та радісні очі ще нікого й ніколи не залишали байдужими. Подарована дітям увага повернеться нам сторицею і додасть наснаги для подальшої роботи!!!

Дитяче свято в наших з Вами руках!

432

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*