Зустріч прийомних батьків Кам’янця-Подільського

17 серпня 2016 року у приміщенні Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася група взаємопідтримки для прийомних батьків.

У групі прийняли участь прийомні батьки 7-ми прийомних сімей нашого міста.

Тема зустрічі: «Спілкування дітей з однолітками». Прийомні батьки ділились власним досвідом, приймали активну участь в обговоренні поставлених запитань. Особливо емоційно учасники заходу сприйняли ситуацію по відтворенню психології спілкування дітей з однолітками.

Як завжди, під час проведення групи взаємопідтримки батьки змогли винести на обговорення питання, які цікавлять їх особисто та отримати на них відповіді від своїх однодумців.

Приємним є те, що беручи участь у такого роду заходах, прийомні батьки можуть отримати адекватний зворотній зв’язок і емоційну підтримку від людей з подібними проблемами та обставинами життя. Така взаємодія дозволяє кожному учаснику побачити та усвідомити реакцію оточуючих на його поведінку та способи виховання дитини.

Наступна група взаємопідтримки прийомних батьків запланована на вересень 2016 року.

До відома.

За детальною інформацією щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу у м. Кам’янці-Подільському звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Шевченка, буд. 26 (ІІІ поверх), тел. 91429.

банер_ПС

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*