Зустріч щодо підвищення ефективності здійснення соціальної роботи

11 травня 2016 року керівництво Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді області – заступник директора Наталія Мельник та головний спеціаліст Тетяна Коломієць  провели робочу зустріч із спеціалістами Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою зустрічі було розгляд  питань  щодо підвищення ефективності здійснення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю.

Під час проведення зустрічі було роз’яснено методичні рекомендації щодо Інструкцій зі збору та моніторингу статистичної інформації щодо осіб, які постраждали від торгівлі людьми, психологічного насильства в сім’ї та Порядку взаємодії центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і служб у справах дітей у процесі встановлення опіки, піклування, створення та забезпечення діяльності прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Опрацьовані проблемні питання щодо подальшої роботи в умовах нашого сьогодення, подальшої співпраці із суб’єктами соціальної роботи в умовах децентралізації. 

DIGITAL CAMERA

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*