«З Україною в серці!»

  21 листопада 2017 року працівники міського ЦСССДМ на запрошення долучились до патріотичних читань на честь вшанування Дня Гідності та Свободи, що проводились в читальному залі обласної наукової бібліотеки. Це  знакове свято в новітній історії України встановлене на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

день свободи та гідності_1  Захід відбувся з метою вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності; утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України.

  З учнями міських освітніх закладів щиро спілкувались активні учасники подій на Майдані: Ольга Ковпак – поетеса, активістка Майданів; Тетяна Юзепчук – волонтер, голова благодійного фонду «Подих надії нації»; Віктор Данилевський – учасник бойових дій в зоні АТО, волонтер; Сергій Скоробогатий – отаман Хмельницького окремого козацького куреня ім. І. Нечая; Михайло Цимбалюк – письменник, журналіст; Сергій Швець – волонтер.

день свободи і гідності_2  Останні 2,5 роки одні з найскладніших в українській історії: революція, окупація частини території, війна, економічна криза … Минуло небагато часу з тих подій, але, здається, пройшла ціла епоха. Як це позначилось на думках і почуттях українців? Чи змінилася країна, чи змінився світ навколо нас? Саме на ці складні питання всі присутні шукали відповіді.

  Незважаючи на війну, що триває, та економічну кризу, українці демонструють вищий патріотизм, оптимізм, громадянську відповідальність та громадянську активність.

                                                               За інформацією міського Центру соціальних

                                                               cлужб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*