Напередодні Великодніх свят Летичівським селищним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано та проведено Великодній майстер-клас для дітей пільгових категорій нашої громади

  Напередодні Великодніх свят Летичівським селищним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано та проведено Великодній майстер-клас для дітей пільгових категорій нашої громади.

  Учасники майстер-класу дізналися про історію виникнення писанки, давні традиції писанкарства, зміст закодованих символів, різновиди писанок, у тому числі і сучасні техніки розпису.

  Фахівці центру поділилися із дітьми своїми знаннями та уміннями працювати у техніці „декупаж”. Маленькі майстри розпису у творчому процесі створили свої власні неповторні та оригінальні писанки.

  Навчалися діти на майстер-класі і розписувати імбирне печиво. В результаті їх старань кожен пряник у формі пасхального яйця вийшов неповторним. Майстер-клас з розпису пряників – це розвиток дрібної моторики, фантазії і художнього смаку у ході смачної гри.

  Діти отримали багато приємних емоцій і задоволення, адже власноруч виготовлені писанки та імбирне печиво прикрасить пасхальний кошик кожного учасника даного заходу.

«Писанка – це неповторне багатство,

яке треба берегти як безцінний скарб

і пишатися ним перед усім світом».

(Олександр Довженко).

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*