“Створення належних умов для повноцінного життя, гармонійного розвитку, попередження сімейного насильства”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Розв’язання проблем сімейного неблагополуччя через раннє виявлення, облік, соціальний супровід сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах є пріоритетним напрямом діяльності Славутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  Сьогодні, на жаль, не всі батьки сумлінно виконують свої батьківські обв’язки. Багато дітей при живих батьках не мають достатньої уваги та турботи, а деякі залишаються без батьківської опіки (це явище називається соціальне сирітство).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  “Створення належних умов для повноцінного життя, гармонійного розвитку, попередження сімейного насильства” – тема чергової бесіди із двома багатодітними родинами, що перебувають під соціальним супроводом Славутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, яка відбулася 21 листопада 2017 року у приміщенні центру.

  З батьками обговорено питання щодо належного та повноцінного догляду, виховання, розвитку дітей, проінформовано про негативні наслідки вживання алкогольних напоїв. По закінченню бесіди батьки отримали інформаційні матеріали (буклети та пам’ятки) з питань здорового способу життя, профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу, торгівлі людьми та насильства у сім’ї.

Н. Пермінова, директор

Славутського районного центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*