У м. Кам’янці-Подільському підписали Меморандум

1  9 жовтня 2018 року відбулося підписання Меморандуму між Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Юлія Побережна) та громадською організацією «Всеукраїнське громадське об’єднання «Інститут «Республіка» (координатор Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у м. Кам’янець-Подільський – Михайло Будурович).5

  Оскільки робота міського Центру СССДМ спрямована на реалізацію державної соціальної політики стосовно сімей, дітей та молоді у місті Кам’янці-Подільському, для організації особливо важливою є думка місцевої громади щодо просування того чи іншого соціального процесу в місті задля забезпечення її  соціальних потреб.

4  Зі свого боку, «Активна Громада» у м. Кам’янці-Подільському останнім часом зарекомендувала себе як активна спільнота, яка вдало співпрацює з місцевою владою шляхом винесення на загальне обговорення важливі та актуальні для громади проблеми.

  Підписанти висловили сподівання, що впровадження співпраці надасть можливість визначати потреби та думку кам’янчан із соціально значущих питань, що стосуються сімей, дітей та молоді, використовуючи сучасні інструменти діалогу між владою та громадою.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*