Діти з сімей вимушених переселенців, які проживають у місті Кам’янці-Подільському, повернулись з відпочинку

З 5 по 14 серпня 2016 року 16 дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб, які наразі проживають в місті Кам’янці-Подільському, перебували на відпочинку в туристичному таборі «Карабін».

У таборі, що розташований в мальовничому с. Рудківці Новоушицького району, діти брали участь у конкурсах, змаганнях та спортивних розвагах. Особливо юним туристам сподобались альпінпарк та водні атракціони. Усі заходи у таборі були направлені на виховання дітей та підлітків в дусі поваги до батьків, родини та Батьківщини, а також отримання навичок  відпочинку на засадах здорового способу життя.

Запорукою надійної підтримки соціально-вразливих категорій сімей з дітьми є тісна співпраця підрозділів Кам’янець-Подільської міської влади з недержавним сектором. Тому, в інтересах дітей, Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді співпрацює з багатьма недержавними організаціями. У цей раз допомогу дітям внутрішньо переміщених осіб у вигляді безкоштовного відпочинку у таборі «Карабін» надала Міжнародна громадська організація «Наша спадщина».

фото3 Кам'янец_кi_дiти_в_таборi фото1 фото2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*