Робота Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ з попередження торгівлі людьми

18 серпня 2016 року, у рамках семінару Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості «Молодь на ринку праці», спеціалістом Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) було проведено інтерактивне заняття для безробітної молоді на тему: «Торгівля людьми».

Торгівля людьми – одна з найбільш актуальних проблем серед безробітної молоді. Адже, саме пошуки роботи спонукають молодих людей до виїзду за кордон. Тому, спеціаліст Центру, Гомілко Н.Д., обговорила із присутніми небезпеки, пов’язані із торгівлею людьми та зупинилась на причинах виїзду українців за кордон. Учасники семінару також з’ясували, хто найчастіше потрапляє у тенета рабства, переглянули статистичні дані по нелегальній міграції і торгівлі людьми та окреслили основні моменти,  на які потрібно звертати увагу, якщо збираєтесь їхати за кордон.

Спеціаліст Центру сподівається, що обговорення цієї проблеми допоможе молоді підвищити рівень знань стосовно прав людини та усвідомити, що кожен сам несе відповідальність за своє життя і своє майбутнє, за свою подальшу долю. І не потрібно віддавати свого права вільного вибору до чужих рук.

IMG_9318

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*