Летичівським селищним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за запрошенням Летичівського центру зайнятості було взято участь у „Ярмарці професій”.

  05.10.2017 року Летичівським селищним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за запрошенням Летичівського центру зайнятості було взято участь у „Ярмарці професій”.

Screenshot_1  Цьогоріч захід для випускників шкіл нашої громади проходив на базі Летичівського НВК №1. Представники різних навчальних закладів області ознайомили учасників ярмарки з професіями, які можна здобути навчаючись в їхніх закладах. І хоч навчання ще тільки розпочалося, та старшокласники уже мають зробити свій вибір та вдало обрати майбутню професію.

  Але крокуючи у доросле життя майбутні абітурієнти мають пам’ятати і про своє здоров’я. Тому фахівцями центру вкотре було зверенено увагу молоді на вибір здорового способу життя: проведено інформаційно-розяснювальну роботу із молоддю та розповсюджено буклети на тему: „Молоді! Красиві! Щасливі!”, „Ваше здоров’я – результат любові до самого себе!”, „Не треба боятися – треба знати”, „Ти і ВІЛ”, „Легкі алкогольні напої – перші сходинки до алкогольної залежності”, „Все, що ти маєш знати про ВІЛ/СНІД”.

  Сподіваємося, що проведений захід став дієвою допомогою молодим людям в їх перших кроках у майбутнє життя.

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*