У м. Кам’янці-Подільському обговорювали шляхи вирішення сучасних проблем профорієнтації молоді

1  На сьогодні однією з найуразливіших верств суспільства на сучасному ринку праці залишається молодь. Проблема безробіття потребує невідкладного розв’язання, оскільки його зростання обов’язково призводить до зниження рівня життя, зростання тіньової зайнятості, погіршення криміногенної ситуації, втрати мотивації до праці.

  Саме з метою обговорення та виявлення шляхів вирішення сучасних проблем профорієнтації молоді 11 лютого в Кам’янець-Подільському міському центрі зайнятості відбулося засідання круглого столу “Соціальне партнерство як основна складова організації профорієнтаційної роботи з населенням”.4

  У заході взяли участь представники вищих навчальних закладів міста, міської влади та Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Директор Центру СССДМ виступила із доповіддю на тему: «Взаємодія Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та кам’янець-Подільського міського центру зайнятості у сфері соціальної підтримки сімей, які опинились у складних життєвих обставинах».

2 3

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*